İlk toplantıda çoğunluk toplanamadığı için ikinci toplantı önceki gün Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşti. Divan heyetinin belirlenmesi ile başlayan genel kurulda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının okunarak ibra edildiği, 2018 yılı bilançosunun görüşülerek ibra edildiği ve 2019 yılı tahmini bütçesinin belirlendiği genel kurulda daha sonra ise seçimlere geçildi.

Yapılan seçimde Hayri Şamlı yeniden Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (ÇOSİAD) başkanlığına seçildi.

Muharrem Sarıaslan, Zafer Kayılı ve Bülent Demirci Başkan Yardımcısı olarak görev alırken, Muhasip Üyeliğe ise Cemil Gazel seçildi. Yönetim Kurulu Üyeleri ise; Mustafa Yağlı, Yurdagül Sivri, Şeref Ürgen, Macit Çubuk, Selim Sarıaslan ve Selim Duduoğlu oldu.

Kongrede Yüksek Danışma Kurulu Üyeliklerine de; Altan Kısar, İsmail Alapala, İsmail Kayılı, Hacı Ömer Unculu, Mahmut Köksal, Mustafa Duduoğlu, Mustafa Seber, N. Bülent Onur, Remzi Akça, Tevfik Akpınar, Turgut Taç seçildi.

Denetleme Kurulu Üyeliklerine ise Mehmet Kılıç, Sedat Akyılmaz ve Tuncay Maituna getirildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim