Fotoğraf gezisine İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan Tünel ile Taksim Meydanı arasında uzanan ve 19. yüzyılın sonlarından beri Türkiye’nin en ünlü caddelerinden biri olma vasfını koruyan İstiklal Caddesi ile başlayan ÇOFSAD üyeleri, St. Antoine Katolik Kilisesi, Galata Kulesi, Karaköy, Galataköprüsü, Süleymaniye Camii ve Kanuni Sultan Süleyman Türbesi’ni fotoğrafladı.

Türbelerin ziyaretinden sonra Kapalıçarşı içerisinden Sultanahmet Meydanı’na geçen Çorumlu fotoğrafçılar, buradan vapurla Üsküdar’a geçerek Kızkulesi’ni en yakın noktadan fotoğraflayarak, manzara eşliğinde çay keyfinin de tadını çıkardılar.

Anıtkabir Fotoğraf Yarışması’ndan ödül

Anıtkabir Komutanlığı, Anıtkabir Derneği ve Anadolu Fotoğraf Derneği işbirliği ile “ Bir Işık da Sen Yak ANITKABİR’de” başlığı ile 2. Geleneksel Anıtkabir Fotoğraf yarışmasında ÇOFSAD üyesi Hakan Nergisli 2016 Anıtkabir Fotoğraf Yarışması Teşvik ödülüne layık görüldü.

Hakan Nergisli, manevi değeri bir çok ödülden daha değerli olan "Bir lşık da sen yak ANITKABİR' de" başlıklı 2016 Anıtkabir Fotoğraf Yarışması için özel izinle düzenlenen gece fotoğraf çekimlerine ÇOFSAD olarak katıldıklarını, çekmiş olduğu fotoğrafın dereceye girmesinden mutlu olduğunu, dereceye giren fotoğrafların Anıtkabir sergi salonunda sergileneceğini ve böylesine anlamlı ödülün asıl sahibinin Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği olduğunu bildirdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim