Kurukahve, baharat ve şifalı bitkiler alanında bir marka olan Adil Kayişoğlu'nun 3. kuşak yöneticisi Gıda Mühendisi Adil Nezih Kayişoğlu, firmanın kuruluşundan bugüne kadar gelinen süreci değerlendirdi. Sektörde 70. yılı geride bırakan firmalarının dedesi Adil Kayişoğlu tarafından kurulduğunu anlatan Adil Nezih Kayışoğlu, “Dedem Çorum'da ahilik geleneklerine göre esnaflık anlayışı sürdürdü her zaman. Sürekli kaliteli ve çeşidi bol ürünler koydu. En önemlisi de müşteriyi para kazanma aracı olarak görmedi. 1'e aldığı ürünü 3'e satmadı. Bir ürünü fiyatlandırırken kâr az olsun çokça satalım mantığıyla hareket etti. Babam ve ben^de bunu şu anda devam ettiriyoruz” dedi.

ÖNCELİK GÜVEN VE KALİTE

Adil Kayışoğlu olarak güvenmedikleri hiçbir ürünü raflarına koymadıklarını ifade eden Nezih Kayışoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Müşterilerimizle bir aile olmaya çalışıyoruz. Bu sektörde en büyük artı tecrübe. Dükkânda çalışan elemanlarımızın en yenisi 5 yıldır bizimle çalışıyor. Tam 20 yıldır bizimle çalışan elemanlarımız var. Ben de Gıda Mühendisi olarak ve en önemlisi de yürümeye başladığım andan itibaren dükkânda olan birisi olarak bu işi ileriye taşımayı hedefliyorum.



ÇORUM’A ÖZEL AMBALAJ

Sektörümüzde zaten Çorum'da söz sahibiyiz. Ancak Türk Kahvesinin gönlümüzde yeri apayrı. Bu konuda yeni çalışmalar yaptık son 1 ay içerisinde. Türk kahvesine özel kilitli aç-kapa ambalaj hazırlattık. Bu ambalaj sayesinde Türk Kahvesinin ömrünü uzattık. Ayrıca Türk Kahvesi ve Baharat için hediyelik özel silindirik kutular hazırlattık. Tasarımında Çorum'dan esintiler taşıyan bu ambalajları her gören açıkçası bayılıyor. En son çıkan ambalajımız ise Adil Kayişoğlu Muhabbet serisi ambalaj. Özel ahşap kutusunda, kutunun üzerinde Çorum hatırası desenli, içeriğinde 2 adet fincan,2 kişilik bakır cezve ve Türk Kahvesi. Bu ambalajı müşterilerimizin isteği üzerine hazırladık.

SOSYAL MEDYADA 70. YIL

Bu dönemdeki en büyük atılımlarımızdan biri de sosyal medya oldu. Kurumsal Facebook ve İnstagram sayfalarımızı faaliyete geçirdik. Özellikle Facebook sayfamızda her gün yeni bir bilgi, şifalı bitkiler, kozmetik ürünler, baharatlar ve daha akla gelmeyecek paylaşımlarda bulunuyoruz. Sayfamız gittikçe büyüyor. En önemlisi de 24 saat müşterilerimizin sorularına bu sayfa üzerinden cevap veriyoruz. Son olarak da 70. yılımızı kutladığımız bu yılı en yoğun yıl yapıp bizlere güvenen Çorum halkımıza teşekkür ediyorum.”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim