Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İskilip ve Uğurludağ İlçeleri’ni ziyaret ederek Çorum Belediyesi tarafından yapılan asfalt ve park çalışmalarını yerinde inceledi.
Önceki gün İskilip’te Sanayi Sitesi ve ilçe merkezindeki esnafı tek tek ziyaret eden Külcü, ilçenin halen doğalgaz, internet, içmesuyu, elektrik çalışmalarının hızla sürdüğünü kaydetti. İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AKP İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, AKP İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin eşlik ettiği Külcü, ilçe esnafının sorunlarını da dinleyerek 1 Kasım seçimi için vatandaştan AKP’yi iktidar yapmak için destek beklediklerini vurguladı.
Milletvekili Külcü dün de Uğurludağ’a giderek buradaki çalışmaları inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Uğurludağ AKP İlçe Başkanı Yakup Torun, AKP İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Akın ve Lemzi Çöplü’nün eşlik ettiği Külcü, ilk olarak Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun’u ziyaret etti.
Çorum'u bir bütün olarak gördüklerini ifade eden Başkan Külcü; “Diğer ilçelerimize olduğu gibi Uğurludağ ilçemize de ağabey belediye olarak desteklerimizi sürdürüyoruz. 2013 yılında yaptığımız parkta incelemelerde bulunduk. Uğurludağlı hemşehrilerimiz güle güle kullansınlar. İlçemizde bugün de asfalt çalışması yaptık. İlçemizi güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Uğurludağ ilçesinin desteği bize her zaman güç veriyor. İlk günü aşkla Uğurludağ için, Çorum için güçlü Türkiye için Durmak Yok Yola Devam diyoruz” dedi.
Uğurludağ’da ilçe esnafını ziyaret ettikten sonra ilçeye yeni tayin olan Kaymakam Eyüp Kaykaç'a kutlama ziyaretinde de bulunan Külcü; hayırlı olsun dileklerini iletti.
Uğurludağ İlçe Belediye Başkanı Remzi Torun da ziyarette yaptığı açıklamada ilçede göreve geldikleri günden bugüne kadar kendilerine destek olan Muzaffer Külcü ile ekibine teşekkür etti.







(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim