Çorum Belediyesi tarafından 2009 yılından beri Çorum halkının hizmetine sunulan eserler başkaca il ve ilçe belediyelerine örnek olmaya devam ediyor.

Çorum Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmaları duyan Denizli İli Merkezefendi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Akif Eskicioğlu, Mali Hizmetler Müdürü Ercan Koçak ve Kültür ve Sosyal İşler personeli Bekir Kocabaş, Çorum'a gelerek incelemelerde bulundu. Konuklar, Engelli Eğitim Merkezi, Gençlik Merkezleri, Kadın Kültür Merkezleri ve Buhara Kültür Merkezi'ni gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

“İLK HEDEFİMİZ ENGELLİ EĞİTİM MERKEZİ”

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü de ziyaret eden heyet adına konuşan Merkezefendi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Akif Eskicioğlu, Çorum Belediyesi'nin adının Denizli'ye kadar ulaştığını söyledi. Kendilerinin de Çorum'a gelerek çalışmaları yerinde incelemek istediklerini vurgulayan Eskicioğlu, “Yaptığınız projelerin hepsi birbirinden değerli. Bizim önceliğimiz ilçemize Engelli Eğitim Merkezi kazandırmak. İnşallah ilçemize Çorum'da gördüğümüz bu eserleri kazandırmak için çalışacağız” diye konuştu.

“ÖRNEK ALINMAK BİZİ DE MOTİVE EDİYOR”

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün göreve geldiği 2009 yılından beri Çorum’un önemli hizmetlerle buluştuğunu belirterek “Belediyemizin yaptığı projelerinin diğer illere örnek olması bizleri daha güzel projeler hazırlamaya motive ediyor. Diğer illerde de bu projelerin yapılması ülkemizin hep birlikte kalkınmasına katkı sağlayacaktır.” dedi.

Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ve Engelli Eğitim Merkezi sorumlusu Mustafa Yüztgenç'in de hazır bulunduğu ziyarette, konuk heyet Zeki Gül'e hediye takdim etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim