Berat Uzun, geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Şube Başkanlığı’na seçilmesi nedeniyle Köksal’ı tebrik ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
AKP iktidarı döneminde sivil topluma, sanayicilere ve girişimcilere desteğin en üst noktaya ulaştığını belirten Berat Uzun, kendisinin de AKP Genel Merkezi’nde görev aldığı süre içerisinde sivil toplum örgütleri ve temsilcileriyle yakın diyalog içerisinde olduğunu söyledi. Uzun, bu birikimlerini Çorum’a aktarmak için AKP’den 25. Dönem Milletvekilliği için aday olduğunu ifade etti.
Çorum’un sanayi alanında gelişmiş bir il olduğuna vurgu yapan Berat Uzun, “Ancak Çorum’un tanıtım konusunda eksiklikleri bulunuyor. Kentimizin daha iyi tanıtılması yönünde her türlü çabayı sarf edeceğim. Çorum’u ve Çorum’un sorunlarını yakından biliyorum. Bu sorunları merkezî ve yerel yönetimler, üniversite, sivil toplum örgütleri ve iş dünyasıyla beraber işbirliği içerisinde çözeceğimize inanıyorum.” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Şube Başkanı Mücahid Ahmed Köksal ise Berat Uzun’a milletvekilliği aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.
Öte yandan Berat Uzun, AKP Sungurlu İlçe Teşkilâtı’nı da ziyaret ederek, İlçe Başkanı İlyas Özkan ve partililerle bir araya geldi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim