İstanbul'da faaliyet gösteren Çorumlu Eğitimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (ÇESİAD) Kurucu Başkanı işadamı İbrahim Sezikli, Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Sezikli önceki gün Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda adaylığını açıkladı.
Adaylık başvuru dosyasını Ak Parti Teşkilat Başkanı Av. İsmail Yağbat’a teslim eden Sezikli, milletvekili seçilmesi halinde Çorum’un tüm sorunlarını çözeceğini ifade etti.
Ak Parti teşkilat üyeleri ile partililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ak Parti Teşkilat Başkanı Av. İsmail Yağbat, “Büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek için bu yola baş koyan İbrahim Sezikli’ye başarılar diliyoruz” dedi.
Ardından kendisini tanıtarak, özgeçmişi hakkında partililere ve teşkilat üyelerine bilgiler veren Sezikli, “Ak Parti iktidarı ile Türkiye kendi ayakları üzerinde dimdik durabilen bir ülke konumuna geldi. Ülkemizin evlatları da bu sürekçe büyük fedakârlık gösterdi. Biz tarihimizden Osmanlıyı örnek alıyoruz. Biz yeni Osmanlıyız. 2023 vizyonu gelişen bir Türkiye olabilmesi için başarı yolları adım adım aşıldı. Bu bir hizmet yarışıdır. Çorum’un sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını gidermek için aday oldum. 40 yıllık ticari ve eğitimci özelliğimle İstanbul’daki Çorumlulara çok hizmet ettim. Çorum’a ve Çorumluya daha büyük hizmet etmek için yola çıktık. Çorumlunun teveccühünü alabilirsek çok hizmet yapacağımızı düşünüyorum” dedi.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim