Hitit Üniversitesi bünyesinde yapılan çalışmaların üniversite, ilimiz ve bölgemizin kalkınmasına büyük ölçüde katma değer sağladığını belirten AK Parti Çorum Milletvekili Kurt, Alkan ile göreve geldiği günden beri birçok ortak çalışmayı birlikte gerçekleştirdiklerini bundan sonrasında da ortak çalışmalarının devam edeceğine inandığını vurguladı.

HİTÜ’nün toplumun her kesimine kapılarını açtığını ve ilin tüm paydaşlarıyla yakın işbirliği içerisinde olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Karadağ ise tüm insanlığa fayda sağlamak ve ilimizin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla üniversitenin tüm hızıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek bu konudaki gayretleri için Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Reha Metin Alkan ise ilimizin sanayi ve Ar-Ge bakımından büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek toplumların gelişmesinde üniversitelerin vazgeçilmez bir unsur olduğu düsturuyla hareket eden HİTÜ’nün başta bölgemiz ve ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa yarar sağlama düşüncesiyle başlatmış olduğu çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdüreceğini vurguladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim