Türkiye'nin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer almak için çaba gösterdiğini belirten Ceylan, bu hedefe önümüzdeki yıllarda ulaşılacağına inandığını ifade etti.
Ceylan, tüm renkleri kucaklayarak, toplumun tüm kesimleri ile birlikte yürüyerek belirlenen hedeflere ulaşacaklarının altını çizdi. Türkiye'de birlik ve beraberlik ortamının sağlanmasının kardeşlik hukukunun pekiştirilmesinin ve daha ileri noktalara taşınmasının çok büyük önem taşıdığını dile getiren Ceylan, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini, kenti tüm STK'larla birlikte karşılıklı işbirliği ve ortak akılla yöneteceklerini, bu nedenle de yeni açılan sivil toplum kuruluşlarının sevindirici olduğunu kaydetti. Ceylan, Çorum sanayisinin yeni bir ivme kazanması, yeni bir canlılık ve atılım yakalaması gerektiğine anlatarak, bunun için SİAD'lara ve diğer sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü belirtti.

"GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ SAĞLAYACAĞIZ"
Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel ise konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek, MİSİAD olarak 1 yıl önce yola çıktıklarını, 50. şubeye ulaştıklarını, kuruluş amaçlarının kardeşlik hukukunu geliştirmek, ahi evran kültürünü yeniden canlandırmak, fazla fanatik olmayan, inanmış gönüllerle güçlü bir birliktelim sağlamak olduğunu söyledi. Genel Başkan Öncel, tüm şubelerle ilişkileri güçlendireceklerini dile getirerek, Çorum Şubesi'nin hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim