Avukat Rumi Bekiroğlu dün parti binasında çok sayıda kişinin katıldığı bir törenle aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Alkış ve sloganlar eşliğinde salona giren Rumi Bekiroğlu, kutlu bir yürüyüşün başlangıcında yeni bir besmele çekmek üzere olduklarını söyledi.

Türkiye’nin, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile büyük zaferlere imza atmaya devam edeceğini kaydeden Bekiroğlu, bu kapsamda kutlu davanın bir neferi olarak yıllarca teşkilatların her kademesinde görev aldığını ve Türk siyasal hayatının en kritik dönemlerinde il başkanlığı yaptığını belirtti.

AKP İl Başkanlığı sırasında ibadet aşkıyla çalıştığını vurgulayan Bekiroğlu, “Gerek hain FETÖ’nün ilk ihanet girişimi olan 17-25 Aralık hukuk darbesi sürecinde, gerekse 15 Temmuz darbe girişiminde ilk andan itibaren devletimiz, milletimiz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldım ve ucunda ölüm de olsa bu tavrımda en ufak bir tereddüt göstermedim.” dedi.

Çorum’un tüm sorunlarına ve bu sorunların çözümü için hangi adımların atılması gerektiğine vâkıf olduğunu vurgulayan Bekiroğlu, “Eğer nasip olur da ilimize ve ülkemize milletvekili olarak hizmet etme fırsatını Allah bana lütfederse İl başkanlığım döneminde olduğu gibi yine Çorum’un tüm katmanlarıyla, hususiyetle de sivil toplum örgütlerimizle yakın bir diyalog ve istişare içerisinde şehrimizin tüm sorunlarını hep birlikte tek tek çözeceğiz. Herkes dönse de biz bu yoldan asla dönmeyiz. Bize siyasetin tek limanının ahlâk olduğunu öğreten liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanından ve göstermiş olduğu hedeflerden asla ayrılmayacağımıza sizin ve tarihin huzurunda söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim