Konur Ses’in kardeş kuruluşu olarak faaliyetlerine başlayan K Ajans ilimizdeki tüm etkinliklere profesyonel mankenlik hizmeti vermek üzere harekete geçti.
Yönetim Kurulu’nda Ahmet İnceelmas, Enes Şahin ve Erdem Şentürk isimli üç gencin yer aldığı K Fotomodel ve Reklam Ajansı ilk tanıtımını da İnönü Caddesi üzerinde bulunan Şehr-i Teras Cafe’de düzenledi.
Konur Ses Müzik Organize firması bünyesinde yönetici olarak görev yapan Enes Şahin, Ahmet İnceyılmaz ve Erdem Şentürk gibi yetenekli genç yöneticiler tarafından kurulan K Reklam Fotomodel ve Manken Ajansı’nın yetenekli gençlere memleketin yaşadığı zor günlerde iş imkanı sunacağı belirtildi.
K Ajans olarak yeni kurulmalarına rağmen ilk başvurularını aldıklarını dile getiren Şahin, İnceyılmaz ve Şentürk, ilk olarak 10 genç ile ön anlaşma yaptıklarını, bu gençlerin ilk defa fotomodelliğe adım attığını, yakın bir gelecekte bu sayının daha da artacağını vurguladılar.
Çorum’da bir boşluğu doldurmak üzere harekete geçtiklerini belirterek özellikle firmaların fotomodel konusundaki dışa bağımlılığını bitirmek istediklerini ifade eden genç yöneticiler Şahin, İnceyılmaz ve Şentürk, “K Ajans olarak başta firmaların açılış ve diğer organizasyonları olmak üzere her alanda hizmet sunacağız. Canlı reklam hizmetleri, katalog çekimleri başta olmak üzere firmalara daha ekonomik fiyatlarla hizmet vermeyi hedefliyoruz. İleriki dönemlerde de Çorum dışına açılmayı planlanıyoruz. Çorum’da 17-22 yaş arasındaki fotojenik tüm gençlere bu sektörde iş imkanı sunmayı amaçlıyoruz. Bu konuda kendine güvenen tüm gençleri bekliyoruz. İlimizde başvuruların devam edeceğine ve yeni manken adaylarının sayısının bu alanda çoğalacağına inanıyoruz” dediler.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim