Mercimek, nohut, fasulye, pirinç, bulgur ve mısır başta olmak üzere 60 çeşit bakliyatı Çorumlular için temin eden ve satışa sunan Karabacaklar Tahıl Pazarı, Çorum’da bir ilki gerçekleştirerek bakliyat çeşmesi kurdu.
Yeniyol Mahallesi 1 Baltalı Sokak No: 20 adresinde (Askerlik Şubesi yakınları)25 yıldır Çorum halkına hizmet veren Karabacaklar Tahıl Pazarı, ürünlerin tazeliğini koruyacak yeni bir sistem geliştirdi.
Firma sahibi Şahin Karabacak, daha çok büyükşehirlerdeki AVM’lerde yer alan bakliyat çeşmesini işletmelerine kazandırdı.
Vatandaşların istedikleri bakliyatı, istedikleri miktarda ve el değmeden paketleyebilmesini sağlayan bakliyat çeşmesi, aynı zamanda ürünün tazeliğini de muhafaza ediyor.
Çorum halkına daha iyi hizmet verebilmek adına işletmelerini yenilediklerini belirten Şahin Karabacak, bakliyat çeşmesini ise hem merkez şubeye hem de Bahabey şubeye kurduklarını söyledi.
Bakliyat çeşmesi sayesinde vatandaşların gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceğini ifade eden Şahin, Çorum’da en taze ürünün ise Karabacaklar Tahıl Pazarı’ndan temin edilebileceğini belirtti.
Çorum’da ‘bulgur’ denilince akla gelen ilk firmanın “Karabacaklar Tahıl Pazarı” olduğunu hatırlatan Şahin Karabacak, “Yarma ve bulguru kendi fabrikamızda çekiyoruz. Diğer bakliyatımızı da çiftçilerin en iyi ve taze ürününü seçerek Çorum halkı için temin ediyoruz. 60 çeşit bakliyat ve bunun yanında baharat çeşitlerimizle de hizmet veriyoruz” dedi.
Sadece Çorum’a değil il dışına da kargo ile bakliyat gönderdiklerini ifade eden Şahin, bakliyat almak isteyen tüm Çorum halkını merkez ve Bahabey şubelerine davet etti.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim