Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu makamında ziyaret etti.

ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür ve Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Lütfü Barut, Ömer Latif Akdağ, Osman Aşutoğlu ve Necmettin Uzun’un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Emniyet Müdürlüğü’nün son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Çorum polisi ile her zaman gurur duyduklarını söyledi. Esnaf ve sanatkârlar olarak bu memleketin hem polisi hem de jandarması olduklarını ifade eden Kılıç, “Devletimizin ve polisimizin her zaman yanındayız. Çocuklarımızın huzur ve güvenliğini sizlere borçluyuz. Polisler aynı zamanda bizlerin namus bekçileridir. Varsa eksiklerimiz birbirimizin bu eksiklerini tamamlamak için biz her zaman göreve hazırız” dedi.

Kılıç son olarak, Çorum’da güven ve huzurlu bir ortamın sağlanmasında görevini gerçekleştiren başta Emniyet Müdürü Murat Kolcu olmak üzere tüm emniyet çalışanlarına Çorumlu esnaf ve sanatkârlar adına teşekkür etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Murat Kolcu ise, Çorumluların huzur ve güvenliği için 24 saat görev başında olduklarını belirterek, organize suç örgütleri başta olmak üzere diğer suçların üzerine kararlılıkla gittiklerini kaydetti. Çorum’un huzurlu bir kent olduğunu ve bu huzuru kimsenin bozmasına izin vermeyeceklerinin altını çizen Kolcu, esnaf ve sanatkârlara kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı ayrıca teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim