Bektaş “Her iki şirketimizde örnek olacak bir büyüme hızı göstererek Türkiye’nin en hızlı büyüyen firmaları arasında yer aldı. Tarımex firmamız son üç yılda satışlarını yüzde 194,9 arttırarak hem gelir hem de istihdam artışı sağladı. Çorum’un böyle hızlı büyüyen yatırımcılık örneklerine daha çok ihtiyacı var. Bu büyüme oranlarının gelecekte de devam etmesini temenni ediyorum. Umarım Çorum’un ilk 100 içerisindeki sayısı önümüzdeki yıllarda çok daha fazla olacaktır. Dereceye giren firmaları kutluyor, moral ve motivasyon anlamında Çorum’a böylesine bir mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
Oris Oto Radyatör İmalat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. yöneticileri Bülent Yetik ve Orhan Coşkun ise yaptıkları açıklamada, İstanbul Tuzla'da Otomotiv ısıtma soğutma sistemleri, araç radyatör ve klimaları üretimi alanında faaliyet gösterdikleri belirterek, Çorum kökenli bir firma olarak hedeflerinin Türkiye'de ve dünyada alanında uzman ve saygın bir firma olarak ülke ekonomisine katkı sağlamak olduğunu belirttiler.
Çorum Genç Girişimciler Kunulu Başkanı Can Çabuk da, her iki firmanın elde ettiği başarı nedeniyle Çorum ve Çorumlular adına gurur duyduklarını ifade etti.

(İHA)

Editör: TE Bilisim