Çorumlu Dernekler Federasyonu ve Mamak Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği ve ilki gerçekleştirilen Hemşehri Festivali HEMFEST'te stand açan Çorum Belediyesi, Çorum'un değerlerini Ankara'da yaşayan Çorumlularla buluşturdu. Festivalde konserler düzenlendi, halaylar çekildi, ikramlarda bulunuldu, memleket üzerine sohbetler yapıldı. Çorumluların, memleket özlemini giderdiği festivalde ortaya birbirinden renkli görüntüler çıktı.

SICAK LEBLEBİ HERKESİ ÇORUM BELEDİYESİ STANDINA ÇEKTİ
Çorum'un tarihi ve kültürel değerlerinin, birbirinden güzel yemeklerinin ve doğal güzelliklerinin sergilendiği HEMFEST'te Çorum Belediyesi'nin kavurduğu sıcak leblebinin kokusu festival alanında bulunan herkesi Çorum Belediyesi standına çekti. 
Sabah saatlerinde kavrulmaya başlanan Çorum leblebisi gün boyu Çorum Belediyesi standına gelen ziyaretçilere ikram edildi. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat da standa gelen ziyaretçilere sıcak leblebi ikramında bulundu.


ÇORUM BELEDİYESİ STANDINA ZİYARETÇİ AKINI
Birbirinden güzel ve değerli kitapların yer aldığı, sıcacık leblebinin kavrulduğu Çorum Belediyesi standını Ankara'da yaşayan Çorumlular ve Çorum sevdalılarının yanı sıra siyasilerden ve bürokratlardan da çok sayıda kişi ziyaret etti. 
AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Çorum Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, önceki dönem Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, 25. ve 26. Dönem Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Mamak Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Aksu ve çok sayıda siyasi Çorum Belediyesi'nin Ankara’da Hemfest Festivalinde açmış olduğu standa ziyarette bulundu. 
Hoş muhabbet çerçevesinde geçen ziyaretlerde Çorum Belediyesi standına gelenleri Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat misafir etti.

(Haber Merkezi) 

Editör: TE Bilisim