Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette MİSİAD Başkanı Selahattin Ezer’in yanısıra MİSİAD Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nazik Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şimşek, Mehmet Dalyan, Aslı Battal, Ali Akcan, Ayşe Onat ve Mustafa İpek’te hazır bulundu.

KOSGEB’in işleyişi ve destekleri konusunda bilgiler paylaşan Hami Danış, iş dünyasıyla olan ilişkileri çok önemsediklerini MİSİAD Çorum Şubesi’nin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek, sanayici ve iş dünyasının her zaman yanında olacaklarını uygulamalardan kaynaklanan aksamalarda kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak ise bakanlık faaliyet ve destekleri hakkında bilgiler verdi. MİSİAD Şube Başkanı Selahattin Ezer ile uzun zamandır çok iyi ilişkiler içerisinde olduklarını dile getiren Ocak, iş dünyasının her zaman yanında olacaklarını, MİSİAD ve çalışmalarını her zaman desteklemeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Ezer ise “Her iki kurumla son derece sıcak ilişkilerimiz var. Bunu artırarak devam ettirmek arzusundayız. Çorum'un gelişmesi ve yatırımların sağlıklı devamı açısından tüm kamu kurumlarıyla iyi ilişkilerimizi devam ettirmek istiyoruz. KOSGEB ve Bilim Sanayi Müdürlüğümüz başarılı çalışmalarıyla KOBİ’lerimizin her zaman yanında destekleri pek çok esnaf sanatkar ve sanayicinin önünü açıyor.

Bu desteklerin daha geniş kapsamlı ve artarak devamını bekliyoruz. Ülkemize isdihdam ve katma değer sağlayan iş dünyasının bu desteklerden daha çok yararlanması arzusundayız. Ülkemizde son dönemde yaşananlar bir kez daha göstermiştir ki bu güzel ülkenin MİSİAD üyeleri gibi ülke çıkarlarının ekonomik çıkarlarının üstünde tutan namuslu dürüst iş adamlarına ihtiyacı vardır. Ahi Evran kültürünün günümüzde yaşatılması için çalışan MİSİAD dünyanın dört bir yanında bu ülkeye hizmet arzusuyla çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedir” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim