Türk devletinin yenilmez gücü, Türk milletinin teminatı ve istikbalinin gençlerde olduğunu belirten Enes Ekri, genç ve güçlü Türkiye için Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

Türk milletine ülkesine, devletine ve milletine en iyi şekilde hizmet etmek için yemininin olduğunu vurgulayan Ekri, “Geçmişimiz, bugünümüz ve geleceğimiz için Milliyetçi Hareket Partisi” dedi.

Lise yıllarında Ülkü Ocaklarının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin çalışmalarını yakinen takip etmeye başladığını anlatan Ekri, “Partimizin bu esnada uyguladığı politika, gerek iç gerek dış siyasette vatanımızın birlik ve bütünlüğü söz konusu olduğunda tavizsiz vermiş olduğu mücadelesini gördüm. Ülkesine, bayrağına ve milletine bağlılığı ve sadakati kararlı duruşu ile örnek bir lider olan Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan inancımı ve güvenimi artırdı. Bu davanın aktif bir parçası olmam gerektiğine inanarak bu yola baş koydum.” şeklinde konuştu.

Enes Ekri, 1997 yılında Sungurlu’ya bağlı Arabaçayı köyünde dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini ilçede tamamladıktan sonra İstanbul Gedik Üniversitesi Siyasi Bilimler Kamu Yönetimi bölümünde başladığı lisans eğitimime Ankara Atılım Üniversitesinde devam ediyor.

Babası İbrahim Ekri, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Jandarma Komando Er olarak vatani görevini yapmakta iken teröristler ile çıkan çatışmada Şehit oldu. Bekar olan Ekri, Sungurlu’da annesi ile birlikte yaşıyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim