Çorum’un tüm ilçe teşkilatlarında düzenlenen bayramlaşma törenlerine, AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur katıldı.

Bayramlaşma törenlerinde AK Parti heyeti, hem 24 Haziran seçimleri için hem de 6.olağan büyük kongreye yüksek katılım sağladıklarından dolayı teşkilat mensuplarına ve partililere teşekkür ettiler. İlçelerde yapılan bayramlaşma töreninde Milletvekilleri ve İl Başkanı konuşma yaparak katılımcılarla bayramlaştı. Konuşmalarda gündem değerlendirilerek ilçelerde hayata geçirilen projeler ve bundan sonra yapılacak yatırımlara vurgu yapıldı.

KARADAĞ: “YEREL SEÇİMDE EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ”

İlçe teşkilatlarında partililer ile yapılan bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, bayram vesilesiyle tüm ilçeleri gezerek hem bayramlaşmak, hem de seçimlerde kazanılan başarıdan dolayı teşkilatlara teşekkür etmek istediklerini söyledi.

Kurban Bayramı’nın dayanışma ve yardımlaşmanın simgesi olduğuna vurgu yapan Karadağ, bayramların kucaklaşma, kaynaşma, yakınlaşma vesilesi, dargınlıkların ve küskünlüklerin giderilmesi, kavgaların bitirilmesi için bulunmaz bir fırsat olduğunu ifade etti.

Mehmet Karadağ, Bu milletin Kurban Bayramı'nın, manevi iklim ve ruhundan aldığı feyizle çirkin ve ucuz hesap peşinde koşan çevrelerin tuzaklarını boşa çıkaracağını, milli ve kaynaşma iradesinin galip geleceğini açıkladı. Yerel seçimlerde parti tabanının tercihinin dikkate alınacağına işaret eden Karadağ, genel seçimlerde yakaladıkları başarının sinerjisinin yerel seçimlere de artarak yansıyacağından emin olduğunu söyledi.

Millete hizmet etmenin bir dava şuuru gerektirdiğini kaydeden Karadağ, "Dolayısıyla bu şuurla hareket ederek yerel seçimlerde, hem belediye, hem il genel meclisi hem de belediye meclislerinde en yüksek oyu alacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

“VERDİĞİNİZ DESTEKLERKARŞILIKSIZ KALMIYOR”

Yapılan tüm seçimlerde partilerine verilen desteklerin genel merkezde karşılıksız kalmadığını ifade eden Karadağ, Çorum AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın MKYK üyesi olarak seçilmesinin bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Teşkilatlar arasında Genel Merkez tarafından yapılan performans değerlendirilmesi çalışmaları sonucunda üç aydır Türkiye birinciliğini kimseye kaptırmadıklarının altını çizen Mehmet Karadağ, “Bu birincilik sizlerin ilçelerin sayesinde olmuştur. Bu konuda Çorum'un bütün ilçe teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Bu başarının sonucunda 3 Milletvekilimiz de komisyona seçilmiş Ayrıca Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan MKYK üyeleri arasında yer bulmuştur. Bu karar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorum'a bir hediyesidir huzurunuzda milletvekilimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

“BAYRAMI HUZUR İÇİNDE GEÇİRDİK”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin her yerinde bayramın sükût içerisinde geçtiğini söyledi. Teşkilatlarının verdiği büyük destek ile Çorum'da yine 3 milletvekili çıkardıklarını hatırlatan Karadağ, Çorum'da rekor oy ile hem Cumhurbaşkanının hem de başbakanının takdirini kazandığını kaydederek, “Önümüzdeki yerel seçimler çok önemli. Yerel seçimlerde en yüksek oyu almak için tercihlerimizi doğru yaparak, sizlerle istişare ederek, tabanın sesini dinleyerek, yereli gerçekten önemseyerek inşallah en iyi neticeyi alacağımıza yürekten inanıyoruz. Milletvekilliğinde teşkilat olarak yerel ağırlıklı adaylara yer verdik ve hamdolsun başarılı olduk. Yerel seçimlerde de tabanımızın sesini dinleyerek, yerelin sesine kulak vererek adaylarımızı belirleyip yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim