Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri Ayhan Boyraz, Halil İbrahim Aşgın, Osman Yüztgenç ve Kadın Meclisi Üyesi Nuran Hakyemez’in hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı Candan, konseyin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Turhan Candan ayrıca MHP’nin yeni yönetimine de başarı dileklerini iletti.
Çorum’daki bütün sivil toplum kuruluşlarını kapsayan bir yapı olduklarını açıklayarak bu yapıda siyasi partileri doğal üye olarak gördüklerini söyleyen Candan, “Kent Konseyi olarak şehrin bütün siyasi partileri ve STK’ları ile iletişim içinde olmaya özen gösteriyoruz. Yapacağımız çalışmalarla ilgili desteğinizi ve katkınızı bekliyoruz. Toplumun bütün kesimlerine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Hemşehricilik duygusundan hareketle Çorum’da birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.
İki yıllığına seçilen ve 4 Meclis ile birlikte çalışmalarını yürüten Kent Konseyi’nin Çorum’da sevgi, barış ve kardeşliğin hakim olmasına katkı sağlamayı planladığını, toplantılara MHP’nin de katılımını beklediklerini ve bundan sonraki toplantının 3 Mart’ta Turgut Özal İş Merkezi 4. katında bulunan Kent Konseyi Salonu’nda yapılacağını söyleyen Candan, bu toplantıya İl Başkanı Çetin’i davet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hemşehricilik bilincinin Çorum’da pek gelişmediğini söyleyen ve bunun Ankara’da yaşayan 900 bin Çorumlunun hemşehricilik yapmamasıyla ortada olduğunu dile getiren Bekir Çetin, “Çorum’un birlik, beraberlik, barış ve huzuru için MHP olarak her katkıyı vermeye hazırız. Çorum’da tüm partilerin zaten ortak amacı şehri daha ileriye götürmektir. Bunda herkesin farklı yolları olabilir ama amaç ortak” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim