“Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu işleyen Çorum Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Faruk Yamaner’i kınıyor ve istifaya davet ediyorum.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla partimiz ana muhalefet partisi CHP genel merkezini terör örgütü PKK genel merkezi ve Kandilin hücre evi olarak sunan, gene partimiz adayı Sayın Muharrem İnce’yi montaj resimlerle cami içinde halay çekerken gösteren Faruk Yamaner açıktan suç işlemekte, halkımızı kin ve düşmanlığa tahrik etmektedir.

Buradan sormak istiyoruz; hepimizin kutsalı, olan ibadet mekanı cami içinde montaj resimlerle Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’yi halay çekerken göstermekle Faruk Yamaner ne yapmak istemektedir?

Atatürk’ün kurduğu parti olan ve ‘Yurtta Sulh, Dünyada Sulh’ prensibiyle terörün ve şiddetin her türlüsünü reddeden CHP genel merkezini terör örgütü PKK’nın genel merkezi olarak gösteren Faruk Yamaner’in amacı nedir, kime hizmet etmektedir?

Yaptıklarıyla halk içine kin tohum ekmek, toplumsal barışı bozmak isteyen Faruk Yamaner’in amacı nedir.?

Bizler; geleceğimiz olan gençlerimizi bu hastalıklı zihinlere mi emanet edeceğiz?

Çorum barış ve kardeşlik şehridir. Başta Faruk Yamaner olmak üzere herkes bilmelidir ki biz hepimiz kardeşiz, huzurumuzu, barışımızı kimse bozamaz.

Bu vesileyle yaptıkları akademik kariyeriyle bağdaşmayan, Çorum adına leke düşüren Faruk Yamaner’i kınıyor ve istifaya çağırıyorum.

Başta Cumhuriyet Savcıları ve Hitit Üniversitesi Rektörlüğü olmak üzere tüm yetkilileri Faruk Yamaner’in yaptıklarının yasal karşılıklarını ifa etmek üzere göreve davet ediyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim