Çorum İnsani Değerler Platformu Sözcüsü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Işık, Çorum İnsani Değerler Platformu olarak ülkemiz, memleketimiz, şehrimiz için yapmayı düşündükleri çalışmaların bir eylem planına dönüştürülmesi için hazırlıklarının sürdüğünü kaydetti.

Çorum İnsani Değerler Platformu üyesi STK’lar ile Eylül ayında yapacakları toplantıdan bahseden Dr. Öğretim Üyesi Işık, platformun bir sezonluk eylem planını yapacakları istişareler sonucunda belirleyeceklerini ve kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

Dr. Öğretim Üyesi Işık, oluşturacakları bu eylem planı doğrultusunda her bir alan için bir çalışma grubu oluşturacaklarını, üye olan her bir STK’nın faaliyet alanına göre söz konusu gruplarda/komisyonlarda görev almak suretiyle yapılması düşünülen hayırlı işlere maksimum katkıyı sağlayacaklarına inandığını belirtti.

Çorum İnsani İnsani Değerler Platformu sözcüsü Dr. Öğretim Üyesi Işık, son toplantıda almış oldukları karar gereğince de ‘Çorum'da Aile Yapısını Tehdit Eden Unsurlar ve Çözüm Önerileri’ konulu araştırma çalışmalarının alt yapısını kurma gayretlerinin sürdüğünü ve bu bağlamda söz konusu kapsamlı, akademik ve bilimsel yöntemlerle yapacakları araştırmanın temel esaslarını belirlemek amacıyla platforma üye STK başkanlarından bir komisyon oluşturduklarını belirtti.

Komisyona yapacakları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Işık, “Rabbim birlik ve beraberlik içinde ülkemiz, memleketimiz, şehrimiz ve ümmet için yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı hayırlı mübarek kılsın” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim