Ankara dönüşü parti binası önünde kalabalık bir topluluk tarafından coşkuyla karşılanan Ceylan burada tebrikleri kabul etti.

Davul zurna eşliğinde partililerle selamlaşan Ceylan, daha sonra parti binasına geçerek toplantı düzenledi.

Toplantıya Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temür, İl ve ilçe yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

“TEŞKİLAT OLARAK SEÇİME HAZIRIZ”

Toplantıda kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı partililere teşekkür eden Ceylan, 24 Haziran seçimlerinin kendileri için önem arz ettiğini belirterek, yeni hükümet sistemi ile Cumhurbaşkanı ve partilerinin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanımlarıyla yollarına devam edeceklerini söyledi.

Teşkilat olarak seçime hazır olduklarının altını çizen Ceylan, 24 Haziran’da birilerinin ışıklarının erkenden söndüğünü her seçim olduğu gibi AK Parti’nin ışıklarının 24 Haziran’da da hep açık olacağını söyledi.

Ceylan ayrıca Cumhurbaşkanları ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’dan rekor oy beklediğini de sözlerine ekledi.

BAKAN SOYLU’DAN TEBRİK TELEFONU

Diğer yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplantı esnasından Milletvekili Ceylan’ı arayarak tebrik etti.

Ceylan, Soylu’nun telefon konuşmasını salonda bulunanlara dinleterek, “Biz Türkiye’yi yarınlara hazırlamak için hazırız. Bunu Çorum’un en güzel şekilde başaracağına inanıyorum. Allah yardımcınız olsun. Tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” dedi. Ceylan ayrıca salondaki coşkuyu Bakan Soylu’ya alkışlar eşliğinde dinletti.

ADAY TANITIM TOPLANTISI YARIN

AK Parti Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, aday tanıtım toplantısının yarın Ankara’da gerçekleştirileceğini söyledi.

Toplantıya tüm illerden katılım olacağını dile getiren Ceylan, daha sonra seçim çalışmalarına start vereceklerini belirtti.

Toplantının ardından Ceylan, parti binasında tebrikleri kabul etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim