İskilip CHP İlçe Başkanlığı başta olmak üzere Aşdağul ve Ortaköy’de faaliyet gösteren esnafı ve pazar yerini ziyaret eden Cengiz Atlas, tokalaşmadık el bırakmak istemiyor.
Merkeze bağlı bazı köyleri de ziyaret eden Atlas, köy halkının dert ve sıkıntılarını kendi ağızlarından dinledi. Vatandaşlar, partililer ve esnaflar tarafından oldukça samimi ve sıcak karşılanan CHP Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, sosyal demokrasinin bir neferi olduğunu yineledi.
Ülkemizde hukukun, demokrasinin ayaklar altına alındığı şu günlerde her türlü demokratik mücadelelerini sürdürdüklerinin altını çizen Atlas, “Ancak bugün üzerimize düşen daha büyük görevler olduğunu düşündüğümden partimden milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Çorum’un her yerinde yaşayan vatandaşlarımızın hakkını aramak için, işçinin, esnafın, köylünün hakkını aramak için milletvekili aday adayı oldum” dedi.
CHP’nin ön seçim kararını da değerlendiren Cengiz Atlas, “Ön seçim olmazsa olmazımız” diyerek, “Ön seçim demek örgüt demektir, emek demektir, temsiliyet demektir. Partimizi iktidara götürecek yöntemlerden biri de ön seçimdir. Ön seçim partimize dinamizm, inanç, heyecan getirmektedir” diye konuştu.
Tüm partililerden ön seçimde kendisine destek isteyen Atlas, “Çorum’u ve ülkemizi aydınlık yarınlar bekliyor” şeklinde konuştu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim