Dün Çorum’dan ayrılan Vali Necmeddin Kılıç, Çorum Valiliği’ne ait web sitesinden bir veda mesajı yayımladı. “Devlet büyüklerimizin takdir ve tensipleri ile yeni görevime atanmış bulunuyorum” diyen Kılıç, gerek İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatı, gerekse Valilik gibi önemli bir görev için kendisini uzun yıllar halka hizmet adına görevlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şükranlarını sundu.

Görev değişiminin aslında bir nöbet değişimi olduğunu ifade eden Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Devletimiz çok güçlü kuralları olan bir devlettir. Kamu hizmetinde, devlet hizmetinde nöbet sürekli tutulmaz değiştirilir. Bu, devletimize yeniden kan vermek can vermek içindir. Nöbet tutanların bir sonraki görevlere daha hazır hale gelmesi içindir.

Bir sefere çıkmışız. Yoldayız. Önemli olan bu yolda iz bırakmak gönüller yapmaktır. Her adımımızı bu anlayışla attık. Yetkilerimizi cesur ve adil bir şekilde kullandık. Vatandaşa karşı görevli olduğumuzu asla unutmadan bu yolda yürüdük ve yürümeye devam edeceğiz.

Şehrimizin ekonomik, sosyal, eğitim, sağlık, turizm ve birçok alanda hak ettiği noktalara gelmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışarak güzel işlere imza attık. Elde edilen başarı arkadaşlarımın başarısıdır. Görev süremizde yaptığımız ve yapmaya çalıştığımız bütün işlerin, Çorum için faydalı olacağı düşünülen hizmetler olduğundan emin olmanızı isterim. Bizden nöbeti devralacak meslektaşımızın bu görevi daha üst noktalara taşıyacağından kuşkum yoktur.

Makamlar gelip geçicidir, önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Bu duygularla buradaki görevimden ayrılarak bundan sonra da milletimize ve ülkemize hizmet etme yolunda çalışmaya devam edeceğim.

Çorum’u ve Çorumluları hiçbir zaman unutmayacağım.

Tüm Çorumlu hemşerilerime ve mesai arkadaşlarıma helallik dileğiyle arzı veda ediyorum.

Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim