Çorum Otogarı Toplantı Salonu’nda önceki gün gerçekleştirilen toplantıya Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Metro Turizm Genel Müdürü Hakan Öztürk ve Metro Turizm Çorum İşletmecisi İlhan Bayav’ın yanı sıra kurum çalışanları katıldı.

Toplantıda ilk söz alan Metro Turizm Çorum İşletmecisi İlhan Bayav, Metro Turizm Onursal Başkanı Galip Öztürk ile Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız ve Genel Müdür Hakan Öztürk’ün Çorum’a özel bir önem verdiklerini vurguladı.

Çorum’da Metro Turizm’in daha güzel hizmetler sunabilmesi adına sürekli kendilerini geliştirdiklerini belirten İlhan Bayav, bundan sonraki süreçte 2-3 aylık periyotlar hâlinde üst düzey yöneticilerin katılımıyla personel motivasyonu ve genel değerlendirme amaçlı toplantılar yapacaklarını söyledi.

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız ise Çorum’da 2013 yılının Haziran ayında günde 8 servisle başladıkları faaliyetlerini bugün itibarıyla 30’u Çorum Merkez kalkışlı olmak üzere 110 servisle sürdürdüklerini kaydetti.

Şirket olarak Çorum’a çok önem verdiklerini belirten Şenol Ayyıldız, hizmet çıtasını daha yukarılara taşımanın çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Metro Turizm’in daima daha ileri hedefler doğrultusunda çalıştığını dile getiren Ayyıldız, “Çorum’da da hizmet çıtamızı daha yükseklere çıkarma amacındayız. Bu hedefimizi fedakâr çalışanlarımızla birlikte gerçekleştireceğimize inancım tamdır.” diye konuştu.

Toplantının sonunda ise Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız ve Genel Müdür Hakan Öztürk tarafından, Çorum işletmesinde beş yılını dolduran 3 personel ile özverili ve başarılı çalışmalarından ötürü 2 personele teşekkür plâketi verildi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim