31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başlarken, çalışma temposunu giderek hızlandıran CHP Çorum Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, Ata Caddesi ile Rüstem Eren Parkı arasında sürdürdüğü esnaf ziyaretinin ardından geçtiği Traktörcüler Sitesi’nde site esnafıyla buluştu.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Belediye Meclisi Adayları ve partililerin de eşlik ettiği toplantıda Traktörcüler Sitesi esnafı ile buluşan Özgür Kılıç, site esnafının sorunlarını yakınen bildiklerini, seçilmeleri halinde de bu sorunları ivedilikle çözeceklerini dile getirdi.

“TRAKTÖRCÜLER SİTESİNİN SORUNLARININ TAKİPÇİSİYİZ”

CHP Belediye Meclisi Üyesi adayı Avukat Ahmet Özdel’in organizesiyle Traktörcüler Sitesi esnafı ile buluşan Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Belediye Meclisi Üyeliği de yapması nedeniyle sitenin sorunlarına vakıf olduğunu belirterek, sitenin yer seçiminin yanlış olduğunu, sitenin şehir merkezinden uzak bir yerde konumlandırılması nedeniyle işlevsiz kaldığını söyledi.

“ÇORUM’U HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ise, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşerilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. 31 Mart’ta Halkçı Belediyeciliği hayata geçirmek için CHP Örgütleri olarak gece-gündüz demeden, soğuk demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar da CHP’lilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim