Adaylığının kesinleşmesinin ardından İl Başkanlığı’nda partililerle aday tanıtımında buluşan Özgür Kılıç, ilk olarak İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanlığı görevinden istifa ettiğini dile getirdi.

“ÇORUM’U BİRLEŞTİRECEĞİM”

Toplantıya eşi Sabiha, oğlu Rüzgar, kızı Güneş, kız kardeşi Özlem, annesi Reşide, babası İsmet Kılıç ve bazı akrabalarıyla birlikte katılarak partililere teşekkür eden Özgür Kılıç, şaibesiz ve şeffaf bir yönetimle, hak ve adaletle tüm Çorum’u tekrar birleştireceğini söyledi. Amacının ‘daha yaşanabilir ve müreffeh bir Çorum” olduğunu belirterek seçim süreci boyunca Çorum’u birleştirici bir şekilde hareket edeceklerini bildiren Özgür Kılıç, “Çorum’un üzerinde görünmez çizgilerle olan bölünmüşlüğü kaldıracağız. Tüm Çorumlularla elele gönül gönüle vererek omuz omuza çalışarak yeniden Çorum’u inşaa edeceğiz” dedi.

“TEKRAR ANADOLU ASLANI OLACAĞIZ”

Çiftçisiyle, esnafıyla, emekçisiyle ve sanayicisiyle, üreten, büyüyen bir Çorum’u hep birlikte inşa edeceklerini ifade eden Özgür Kılıç, “Türkiye’de temizliğiyle ticaretiyle örnek olan bu şehri tekrar Anadolulun aslanı yapacağız. Çorum üzerinde görünmez çizgilerle bölünmüşlüğü kaldıracağız. Hiç kimseye hizmette dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmayacağız. Gün barışma günüdür, gün birleşme günüdür, gün büyüme günüdür. Omuz omuza çalışıp yeniden Çorum’u inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

“TRAFİK SORUNU OLMAYAN BİR ŞEHİRDE YAŞAYACAĞIZ”

43 yıldır bu şehirde yaşayan birisi olarak tüm sorunları çok iyi bildiğini ifade eden Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: “Günübirlik çözümlerle değil, bir inşaat yüksek mühendisi olarak tüm toplumun görüşlerini alarak projelerle görev yapacağız. Daha yeşil, yatay büyüyen ve trafik sorunu olmayan bir şehirde yaşayacağız. Ben makam odasında oturan bir başkan olmayacağım. Çorum’u iyi tanıyan halkla iç içe olan bir belediye başkan adayı olarak mühendisler ordusuyla mimarlar ordusuyla çalışıp görevimi layıkıyla yapacağıma söz veriyorum. Çorum'da sosyal belediyecilik anlayışıyla, ‘Rant için değil halk için’ sloganıyla Çorum’u Anadolu’nun parlayan yıldızı yapmaya söz veriyorum.

“EŞİT VE ADALETLİ OLMAYA SÖZ VERDİK”

Bildiğiniz gibi İnşaat Mühendisleri Odası İl başkanıyım. Meslek odamızın siyasete karışmaması için ve diğer adaylar arasında haksız rekabeti önlemek için bugünden itibaren İMO başkanlığı görevimi bırakıyorum. Söz veriyorum bütün Çorum’da güzel günler göreceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun”
(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim