AK Partili olsun ya da olmasın kardeş belediyecilik anlayışı ile hizmet verdiklerini belirten Karadağ, “Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi destan yazmaya devam ediyor. 28 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanımızın Çorum’a gelecek olması nedeniyle valilik ve belediye ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ön hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

ÇORUM’A DİŞ HASTANESİ VE KANSER ARAŞTIRMA MERKEZİ

Sağlık bakanı ile yemekte bir araya geldiklerini ve diş hastanesi ilgili isteklerini belirttiklerini anlatan Karadağ, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yerine tüm unsurları ile diş hastanesi kurulması talebini ilettiklerini ve Bakanın da bu konuyu olumlu bulduğunu söyledi. Çorum’a 60 poliklinik bulunan bir diş hastanesi kurulacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ, ayrıca Kanser Araştırma Merkezi’nin de Çorum’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yarın Çorum’a geleceğini ve Z kütüphanenin açılışını yapacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, bakan Yılmaz ile Çorum’daki eğitim konusunda da görüşmelerde bulunacaklarını ifade etti.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim