İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün katılacağı Çorum programı için Çorumlulara davet yapıldı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in oğlu Oğuzhan Şahiner’in düğün töreni ve bir dizi ziyaret için ilimize gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e çok sayıda milletvekilinin de eşlik edeceği belirtildi.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın verdiği bilgiye göre, Genel Başkan Meral Akşener’e, İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı, Ankara Milletvekili ve Fahri Çorum Milletvekili Şenol Sunat, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun’ün yanı sıra 15 milletvekili eşlik edecek.

Meral Akşener’in ilk olarak bugün saat 14.00’de Sungurlu’ya, 15.00 gibi de Alaca’ya geleceğini söyleyen Özsaçmacı, buradaki programların ardından ise saat 16.30’da Çorum Saat Kulesi’nde vatandaşlarla buluşulacağını,  esnaf ziyareti yapılarak dertlerinin dinleneceğini de kaydetti. Bekir Özsaçmacı, Saat Kulesi’ndeki etkinliklere Çorumluları da davet etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim