CHP Çorum Milletvekili aday adayı Halis Durkaya’nın düzenlediği Sabahat Akkiraz Konseri’nde binlerce Çorumlu bir araya geldi. Cumartesi Pazarı’nı dolduran türkü severler ünlü türkücü İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz’ın türkülerine eşlik etti.
Yerel aşıkların da sahne aldığı konserde konuşan CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Halis Durkaya, haksız, hukuksuz organize yolsuzlukların yapıldığı, hırsızın polisi kovaladığı, her gün bir kadınınk katledildiği, 7’den 70’e herkesin fişlendiği Türkiye’de insanların kendi doğrularınca özgür yaşamasının mümkün olmadığını ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partili olmanın bir onur olduğunu vurgulayan Durkaya, siyasetin dürüstlük isteyen bir uğraş olduğunu, başkasını karalayanlardan siyasetçi olamayacağını anlattı.
7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimlerinde sosyal demokratlara, aydınlıktan yana olanlara ve tüm insanlara önemli bir sorumluluk düşeceğini belirten Halis Durkaya, “Bizler seçilelim ya da seçilmeyelim var gücümüzle Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı için çalışmaya devam edeceğiz. Zira Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin yüreğinin sesidir” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından konsere geçildi. Çok sayıda Çorumluyu görmekten mutluluk duyduğunu anlatan Sabahat Akkiraz, katılanları Halis Durkaya ve CHP’ye destek vermeye çağırdı.








(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim