Edremit Akın AVM’deki Kahve Diyarı Kafe’de bir araya gelen Çorumluların yemeğine, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da katıldı.
Emekli Bankacı İsmail Eker’in başkanlığındaki Körfez Çorumlular Platformu çatısı altında bir araya gelen her meslek ve yaştan 60 Çorumlu, Kahve Diyarı Kafe’de bir araya geldi.
Belediye Başkanı Kamil Saka’yı kapıda karşılayan başkan İsmail Eker, her ayın 19’nda bir araya geldiklerini söyledi. Platform Başkanı İsmail Eker’e teşekkür eden Başkan Kamil Saka da, “Edremit çok güzel bir yer. Yeryüzünde bir cennet varsa, o da Edremit’tir diye düşünüyorum. Böyle bir oluşumdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Edremit, yurdun her tarafından göç almaktadır. Buda çok güzel bir mozaik oluşturuyor. Buda bize güzellik katıyor. Hepinize teşekkür ederim” dedi.
Başkan Kamil Sakaya’ya teşekkür eden Platform Başkanı İsmail Eker, “Bugün burada 55. toplantımızı gerçekleştirdik. Başkanımız Kamil Saka da bizi onurlandırdı. Müessese sahibi Murat Kılıç da bizi yalnız bırakmadı. Başkanımız Kamil Saka ve hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Toplantılarımız böyle devam edecek” dedi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim