Fuardan sonra Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Antalya’da bulunan seraları ziyaret eden Ziraat Odası Başkanları orada yetişen ürünler hakkında da bilgiler aldı.

FUAR GEZİSİ
Antalya’da düzenlenen GROWTECH Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Tarım Fuarı’na Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, Çorum Ziraat Odası Genel Sekreteri Gökhan Güngör ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. 75 ülkeden 80 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen, 30′u aşkın ülkeden 650 firmayı fuar çatısı altında buluşturan ve dünya tarımının kalbinin attığı fuarda Çorum heyeti çeşitli temaslarda bulundu.

SERA GEZİSİ
Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcılarını makamında ziyaret etti. Ziyarette Antalya tarımı hakkında genel bilgi alınarak, Antalya tarımı ile Çorum tarımı hakkında bilgi alış verişi yapıldı. Ziyaret sonunda Antalya merkezde bulunan seralar gezilerek, yetiştirilen ürünler hakkında bilgi alındı.

TURİSTİK GEZİ
Çorum heyeti GROWTECH Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Tarım Fuarı ziyaretinin ardından heyet Antalya’nın tarihi ve turistik yerlerini de gezdi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim