Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı.
Bursa Fuar alanında TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Tarım, Tohum, Hayvancılık, Traktör ve Makine, Ekipman Fuarı’na Çorum’dan da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 50 kişilik bir kafile ile katıldı.
Birlik Başkanı Hüseyin Cinbek, gezide üyelerinin bilgi ve becerileri geliştirme amacıyla fuara katıldıklarını, tarım ve hayvancılıkta kullanılan yeni makine ve ekipmanları tanıma fırsatlarını bulduklarını dile getirdi.
Hüseyin Cinbek, fuarla ilgili yaptığı açıklamada: “Her alanda olduğu gibi, tarım ve hayvancılık alanlarında da yıldan yıla yenilikler ve değişimler meydana gelmektedir. Fuarlarda makine ekipman üretici firmaları ile sektörde üretim yapan yetiştiriciler, üreticiler direk görüşme fırsatı bulduğu organizasyonlar olmasından dolayı önem arz etmektedir. Bu yeni teknolojilerin tanıtımının en iyi yapıldığı organizasyonla da fuarlar”
Günümüz tarım ve hayvancılığında ülkemizde ve dünyayla rekabet edebilmek için teknolojik değişimleri yakından takip edilmesi önemlidir. Teknolojik yenilikleri takip edebilmenin en kolay ve uygun yolu fuarları ziyaret etmektir. Bu vesileyle fuarlarda üyelerimizin bire bir stantları gezerek bilgi alması sağlanarak ufkunu açmasını sağlamaya çalışmaktayız. Birliğimiz 10 yıldır yapılan fuar gezileri sayesinde bilinçlenerek ve kendilerini geliştirerek daha kaliteli ve sağlıklı üretim yapmaktadır.
Üyelerimiz 2 günlük fuar gezisinde makine ekipmanların özelliklerini, fiyatlarını karşılaştırarak alacağı ürünü yakından tanıma fırsatını bulabilmektedirler. Fuar dönüşünde üyelerle birlikte Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde Çorum'u tanıtmak amacıyla organize edilen Çorum Günleri’nin de açılışına katılmak bizlere büyük mutluluk vermiştir. Fuar organizasyonlarına ve Çorum günlerine destek veren tüm kurum ve şahıslara birliğim adına teşekkür ederim” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim