Çorum’un sevilen simalarından Yahya Çakıcı, geçtiğimiz Pazartesi günü FOX TV ekranlarından yayınlanan “Zuhal Topal’la” isimli izdivaç programına konuk oldu.
Şu an özel bir otobüs firmasında kaptan yardımcılığı yapan Yahya Çakıcı, daha önce de “Popstar Alaturka” isimli yetenek yarışmasına katılarak gündeme gelmişti.
Çorum’daki farklı Türk Sanat Müziği Toplulukları’nda korist olarak görev alan ve bir dönem gazetecilik de yapan Yahya Çakıcı, sosyal yönüyle öne çıkan ve sevilen birisi…
FOX TV’de hafta içi her gün, saat 16:30’da ekranlara gelen ve ünlü oyuncu Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programına katılan 33 yaşındaki Yahya, amacının bir an önce evlenmek olduğunu söyledi.
Programda ilk olarak Yasemin isimli bir gelin adayına talip olan Yahya, “olumsuz” yanıt alması üzerine locaya geçerek, başka adaylarla şansını denemek istediğini belirtmişti.
Salı günü, birtakım resmî belgeleri tamamlamak üzere Çorum’a dönen Yahya dün de ÇORUM HABER’i ziyaret ederek, ekran deneyimini ve izlenimlerini paylaştı.
Zuhal Topal’ın kendisine özel bir yakınlık gösterdiğini vurgulayan Yahya, programa katılan gelin ve damat adaylarını da son derece “samimi” bulduğunu dile getirdi.
Katıldığı evlilik programının sanıldığı gibi bir kurguya dayandırılmadığını ve katılımcıların tamamının “evlenme” maksadıyla yer aldığını kaydeden Yahya Çakıcı, “Önümüzdeki Pazartesi günü programa yeniden dâhil olacağım. Benim amacım popüler olmak değil, mutlaka evlenmek. Zuhal Abla’nın da yardımıyla bunu en kısa sürede gerçekleştireceğime inanıyorum. Evlenmeden Çorum’a dönmeye hiç niyetim yok.” diye konuştu.
Yahya Çakıcı ayrıca locadaki gelin adaylarından birinde gönlünün olduğunu da kulağımıza fısıldadı.


Yahya ÇORUM HABER’i ziyaret ederek, arkadaşımız Recep SERBES’e FOX TV’de katıldığı evlilik programına dair izlenim ve beklentilerini aktardı.

(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim