Vali Yaman’ı 19 Mart’ta yapılacak olan 48. toplantılarına davet eden hemşerilerini makamda kabul eden Vali Mustafa Yaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, toplantıya katılmaya çalışacağını söyledi.
Burhaniye, Edremit, Havran, Gömeç ve Ayvalık ilçelerindeki Çorumluları bir araya getiren Körfez Çorumlular Platformu’nun Başkanı İsmail Eker ile yönetim kurulu üyeleri Selahattin Karasu, Selami Oral, M.Ali Eraslan ve Yalçın Sivlim, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ı ziyaret etti. Konuklarına ikramlarda bulunan Vali Yaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
4 yıldan beri her ayın 19’unda bir araya geldiklerini anlatan Körfez Çorumlular Platformu Başkanı Emekli Bankacı İsmail Eker, “Bizler her ayın 19’unda bir araya geliyoruz. Çorumluyuz. Birbirimizden de sorumluyuz diyoruz. Hemşerilerimiz arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak için aksatmadan her ay bir araya geliyoruz. Son aylardaki toplantılarımızı da Güre Hattuşa Termal Tesislerinde yapıyoruz. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz” dedi.
Körfez Çorumlular Platformu’nun faaliyetlerini takip ettiğini anlatan Vali Mustafa Yaman da, programının uygun olması halinde toplantıya katılmak istediğini söyledi. (İHA)
Editör: TE Bilisim