Diyarbakır’ın Lice-Silvan-Hazro ilçesi kırsalından bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik olarak icra edilen “Bayrak 17 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yaşar Yeniören Özel Birlik Operasyonu”nda örgüt mensuplarıyla girilen çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldıkları Diyarbakır Asker Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Jandarma Uzman Çavuşlar Kadir Karaman, 10 Ağustos 2016 günü Çorum’un İskilip İlçesi’nde 10 bin kişinin katıldığı bir törenle son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Cenazede 4 aylık hamile eşi Serap Karaman ile acılı baba Nazif ve anne Ayşe Karaman güçlükle ayakta durmuştu. ÇORUM HABER’in de 11 Ağustos günlü sayısında “5 ay sonra baba olacaktı” başlığı ile okuyucularına duyurduğu şehit Uzman Çavuş Kadir Karaman’ın eşi Serap Karaman doğum yaptı.

Sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getiren şehit eşi Serap Karaman, bebeğe babası Çorumlu Uzman Çavuş Kadir Karaman’ın adını verdi.

Ak Parti İskilip İlçe Kadın Kolları yöneticileri de Şehit Kadir Karaman'ın eşi Serap Karaman’ı ziyaret ederek tebriklerini ilettiler. Ziyarette yeni doğan bebeğe şehit babasının adının verildiğinin öğrenilmesi duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim