Yıllardır sanatın farklı dallarında yer alan şarkıcı Sercan, çok yakında piyasaya çıkacak olan ilk maxi single çalışması “Cümbüş”ü müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlıyor.

Pop ve pop alaturka tarzlarında kendi bestelediği üç parça ile piyasaya hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Çorumlu şarkıcı, kısa zamanda tüm Türkiye’de ses getireceğini söyledi.

Maxi single çalışması hakkında bilgi veren Kaküllü, şarkılarına oldukça güvendiğini belirterek, iddiasını ortaya koydu.

İyi bir ekiple uzun süredir maxi single projesinin üzerinde çalıştıklarını belirten Kaküllü, “Ekibin en önemli motivasyonu projeye olan inanç ve birlikte olmanın keyfini yaşamaktı. Söz ve müziği bana ait olan ‘Cümbüş’, ‘Korktum Kendimizden’ ve ‘Kanadı Kanatlarım’ adlı üç şarkı ile en kısa zamanda dinleyicilerimizle buluşacağız. Her şarkının benim için ayrı bir hikâyesi var ve her şarkının dinleyici nezdinde de ayrı bir hikâyesi olacağına inanıyorum. Dinleyen herkes bu şarkılarda kendinden bir parça bulacak. Üç hit parçayla dinleyicilerimin hem eğlenirken hem de ağlarken yanında olacağım. Biz başarısına yürekten inandığımız bir işin altına imza attık.” diye konuştu.

Doğup büyüdüğü şehir olan Çorum için de ayrı bir parantez açan Sercan Kaküllü, “Buradan memleketimin güzel insanlarına sevgilerimi iletiyorum. Bu duyguları ilk olarak memleketimle paylaşmak benim için ayrı bir mutluluk ve gurur. Her şey buradan başlayacak ve bu enerji tüm Türkiye’ye yayılacak.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim