Turizm ve denizcilik sektörünün tanınmış isimlerinden hemşerimiz Ekrem Düzgün, MHP genel merkezine İstanbul 1. Bölge'den 27. dönem milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunması siyasi kulislerde gündem oldu. 24 Haziran seçimleri için MHP İstanbul 1. Bölge’den aday adayı olan Ekrem Düzgün, “Nerede olursam olayım Çorumlular, Kargılılar, Kastamonulular benim için özeldir. Ülkemizin bu zor günlerinde el ele verelim. Asil Türk milletinin vekili olmak üzere çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Aday adaylık başvurusu öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir süre görüşen Düzgün'ün adının Çorum için de gündeme geldiği ileri sürüldü.

Ekrem DÜZGÜN kimdir?

10 Şubat 1960 tarihinde Kargı’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Çorum’da tamamladı. Uzun yıllar İstanbul Kaynarca’da kereste imalatı ve ticareti ile uğraştı. Hala denizcilik, turizm ve yurtdışı inşaat işleri yapan şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte. 1984 yılında Semra Hanımla evlenmiş ve 2 çocuk babasıdır.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim