Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, “Adam aldırma da geç git diyemem, aldırırım/ Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım” diyor ya, ÇORUM HABER de, Çorum’un bu haklı davasından vazgeçmez, haklılığını savunmaya sonuna kadar devam eder.

Nitekim, siyasilerin sözlerini dayanak yapıp, “Canım artık bu defteri kapatalım” diyenler olsa da, Çorumlu’nun ezici çoğunluğu ÇORUM HABER gibi düşünüyor, “Çorum Havaalanı”nın gerçekleşmesi için seferber olmaya hazır olduğunu haykırıyor.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse ile CHP Çorum Örgütü, Çorum için havaalanının gerekli olduğunu ve bu yöndeki çabaları desteklediklerini kamuoyuna duyurdular. Yine, merkezi Ankara’da bulunan Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu ve Konfederasyonu Genel Başkanı Av. Cemal Emir de, havaalanı için tüm Çorumlulara birlik çağrısı yaptı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Çorum Havaalanı için tüm iş makinelerini seferber etmeye hazır olduğunu açıkladı. Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, havaalanı girişimlerine desteğini duyurdu. Osman Müftüoğlu da, havaalanı terminalinin tüm elektrik işlerini üstlendiğini bildirdi. Bu konuda gelen mesajları yayınlamayı sürdüreceğiz.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim