Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentinde tutuklu bulunan Çorumlu genç bulunduğu hücrede kendini asarak intihar etti.

KKTC’nin turizm kenti Girne’de geçtiğimiz hafta bir market zincirine ait aracın önünü kesip şoförün kafasına çekiçle vurarak içi para dolu çantayla kaçan ve daha sonra yapılan araştırmalarda yakalanan 2 kişi tutuklandı. Kıbrıs’ta galericilik yapan ve olayla ilgisi olduğu iddiasıyla tutuklanan Çorumlu genç Ahmet S (30) bulunduğu hücrede kendini asarak intihar etti. Bir marketin hasılatını otomobille bankaya götüren Mehmet Ali Güngörmüş’ün önünü kesip 200 bin TL’sini gasp ettiği iddiasıyla tutuklanan 2 kişiden biri olan Ahmet S.’nin hücresinde şort bağıyla kendini asarak yaşamına son verdiği açıklandı.

Ahmet S. mahkemede yaptığı açıklamada “İş adamıyım. Hesaplarımı inceleyin. Milyonlarım var. Neden soygun yapayım? Bu olayla kesinlikle alakam yoktur” diye kendisini savunmuştu.

Olayın ardından yakalanan 3 kişiden bir kadın mahkemece serbest bırakılmış, olayla ilgili olarak bir başka kişinin ise KKTC Ercan Havalimanı’ndan Türkiye'ye kaçtığı ve polisin olayla ilgili tahkikatının sürdüğü öğrenildi.

Ayrıca Ahmet S.nin cenazesinin yapılan otopsinin ardından İstanbul’a getirilerek bugün toprağa verileceği öğrenildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim