Ankara’da meydana gelen silahlı saldırıda öldürülen Oktay A., cinayeti ile ilgili soruşturma tüm hızıyla sürüyor, Çankaya’da işlenen ve bir kişinin ölümüyle bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan cinayet sonrası Çorum İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet masası dedektifleri A.G.(35) ve V.K.(36),Gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 kişi Ankara’dan gelen özel ekibe teslim edildi.

EVİNDE SİLAHLI SALDIRI
Uzun bir süre önce Çorum’dan Ankara’ya taşınan ve çevresinde sevilen Oktay Akkaya evinde maskeli olduğu öne sürülen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. 6 kurşun isabet eden Akkaya olay yerinde yaşamını yitirdi.

KIZ KARDEŞE TEK KURŞUN,
Yanında bulunan kız kardeşi Ş.K., ise bacağına tek kurşun isabet ederek yaralandığı ortaya çıktı. Genç kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası öldürülen Oktay Akkaya’nın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

ÜÇ KİŞİ SORGUDA
Cinayet sonrası gözaltına alınan A.G ve V.K ile birlikte yaralı olarak kurtulan Oktay Akkaya’nın kız kardeşinin ifade işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, Polis işlenen cinayetin Çorum ve Ankara bağlantısı olup olmadığı yönünde çalışmalarını sürdürüyor.
Editör: TE Bilisim