Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Esnaf Odası üyelerini mesleklerini ilgilendiren konularda yurdun çeşitli yerlerinde düzenlenen fuarlara götürerek, esnafın ufkunu açmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu yaklaşık 50 kişinin katılımıyla İstanbul’a çıkarma yapan oda üyelerine Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Esnaf Odası Başkanı Hikmet Göktepe ile Oda Genel Sekreteri Eyüp Bolat da eşlik etti.

Oda Başkanı Hikmet Göktepe, fuar ziyaretinde üyelerin yeni piyasaya çıkacak olan ürünleri yakından görme ve tanıma fırsatına sahip olduklarını ve malzeme aldıkları toptancı ve fabrika yetkilileri ile görüşerek daha karlı malzeme alma imkanı elde ettiklerini dile getirdi.

Fuarın ardından üyelerin İstanbul'u gezerek az da olsa iş streslerini üzerlerinden attıklarını belirten Göktepe, bu tür fuar gezilerinin kendileri ve üyeler için çok yararlı olduğunu, yeni çıkan ürünleri takip ederek araştırdıklarını ve bu tür fuar gezilerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu arada Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun’un da firma gezisinde olduğu İstanbul’da, Başkan Uzun, TÜYAP’ta Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Esnaf Odası üyelerini ziyaret ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim