Çorum'da bir çay ocağında çalışan Selim Avcı, 1 yıl önce internet üzerinden Ugandalı Nakate Ruth ile tanıştı. Ruth‘un daveti üzerine Uganda’ya gitti. Yanında götürdüğü gelinliği de kız arkadaşına hediye etti. 12 gün evlerinde misafir oldum. Sonra Türkçe'yi bilen bir kişi yardımıyla ailesinden istedim. Onlarda evlenebileceğimizi ve bunda bir sakınca görmediklerini söylediler. Yetkili yerlere müracaat yaparak kız arkadaşımın pasaport işlemlerini tamamladım. Gerekli prosedürlerin tamamlanmasını bekliyoruz. Gerek Türk, gerekse Ugandalı yetkililerden işlemlerimizin biran önce tamamlanması için destek bekliyorum. Ayrıca evleneceğim insanın getirebilmem içinde maddi desteğe ihtiyacım var. Uganda Cumhurbaşkanı vebenim Cumhurbaşkanım bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim " dedi.


ESNAFLARDAN UGANDA CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRI
 İbrahim Özbek isimli esnaf, Uganda Cumhurbaşkanına seslenerek “ Çaycı arkadaşımız Selim Avcı'ya gereken yardımı yapmasını istiyoruz” dedi.
Ferhat Geyik isimli esnaf yaptığı açıklamada “Ugandalı da olsa, Çinli de olsa, Afrikalıda olsa hiç önemli değil, önemli olan sevmektir.
O yüzden bu güzel arkadaşımıza sahip çıkalım. Ben buradan Uganda Cumhurbaşkanı başta olmak üzere Bizim Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza sesleniyorum"şeklinde konuştu. Esnaflardan Kerim Yıldırım da "Çaycı arkadaşımız Selim Avcı'ya Uganda Cumhurbaşkanının yardımcı olmasını istiyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim