Son zamanlarda en çok izlenen evlenme programlarından biri olan Esra Erol ile Evlen Benimle programı Çorum’dan bir kişiyi daha evlendirdi. Çorum’un Osmancık ilçesinde yaşayan Cansu Karahan, programda tanıştığı Sertan Kaşıkçı ile bu ay dünyaevine girecek.
Programda tanışan Osmancıklı Cansu ve İngiltere de doğan ve Kıbrıs da yaşayan Sertan Kaşıkçı, programda birbirlerini tanıyarak evlenmeye karar verdi. İlk olarak Cansu’nun ailesi ile tanışmak için Çorum’a gelen Sertan ilimize hayran kaldı.
Artık eskisi gibi insanların evlenme yaşına gelen insanlar için ön ayak olmadıklarının altını çizen Sertan, Esra Erol’un programı sayesinde eş adayı Çorumlu Cansu’yu bulduğunu söyledi. Evlenme programlarına insanların cast ajanslarından getirilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını, özellikle Esra Erol’un da böyle bir şeyi kabul etmeyeceğini söyleyen Sertan Kaşıkçı, programa çıkmadan önce sorgulandıklarını, program süresince masrafların kanal tarafından karşılandığını ve buranın evlenmek isteyenler için büyük bir nimet olduğunu kaydetti.
Çorum’a ilk defa geldiğini belirten Sertan Kaşıkçı, Çorum’u gezerken temiz bir kent olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Daha önce tarihini duyduğunu ama bir türlü fırsat bulup da gezemediğinin altını çizen Kaşıkçı, “Çok güzel bir şehir. İnsanları sıcak kanlı. Aslında turistik bir şehir ama yeterince tanıtılmadığını düşünüyorum. Eğer ki tarih derslerinde Hititleri söylemeseler Çorum’un tarihini bilemeyiz. Ben Çorum’u leblebisi ile biliyorum. Birçok leblebi çeşidini ve ışıl ışıl leblebi satan işyerlerini gördüm. Osmancık ise küçük ve sevimli bir ilçe buranın da tarihi yerlerini görme imkanım oldu. Kızılırmak’ta bir bardak çay içmek insana huzur veriyor. İlçenin ortasından büyük bir ırmağın geçmesi genelde Türkiye’de sayılı ilçelerde vardır. Bunun kıymetinin bilinmesini çok isterim. Çorum için Osmancık büyük bir nimettir. İyi değerlendirilirse bir çok yerden ziyaretçi gelebilir. Irmak kenarı daha da renklendirilip süslenirse bu bölge çok güzel bir turistik ilçe olabilir. Dağları ayrı, ırmağı ayrı köprüleri ayrı güzel. Hayran kaldım ve beni en çok memnun eden olay ise eşimin bu güzel ilçeden alabiliyor olmam. Çünkü artık sık sık gelebilir ve bu güzel ilçeyi gezebilirim” dedi.



(Osmancıkhaber)
Editör: TE Bilisim