Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümü mezunu olan 24 yaşındaki Beyza İrtük, geçen yıl Kanal D’de yayınlanan Popstar 2018’de yarışmış, finale kadar yükselerek tüm dikkatleri üzerinde toplamıştı. ÇORUM HABER, her zaman olduğu gibi, Çorumlu sanatçının başarısını günlerce gündemde tutmuştu.

Beyza İrtük, bu yayın döneminde de TV 8’de yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışmasına katılıyor. Şu anda İstanbul’daki özel bir okulda müzik öğretmenliği yapan Beyza İrtük, önceki akşam O Ses Türkiye’de sahneye çıkarak, büyük bir başarıyla seslendirdiği “Geçer” isimli parçayla jüri üyeleri Seda Sayan, Hadise, Beyaz ve Murat Boz’un dördünün birden dönmesini sağladı.

Jüri üyelerinin tümü, Beyza’nın sesini ve yorumunu süper bulduklarını belirtirlerken, bu arada yaşanan ilginç bir diyalog, haberin magazin basınında geniş yer bulmasına neden oldu. Beyza, 7 yıl önce de O Ses Türkiye’ye katılmış, ancak jüri üyelerinden hiçbirini döndürmeyi başaramamıştı. Üstelik o günkü jüride, bu gün kendisini hayranlıkla alkışlayan Hadise ve Murat Boz da jüride yer alıyordu.

Acun Ilıcalı, Beyza İrtük’ün 7 yıl önceki bu performansını da ekrana getirdi. Hadise ve Murat Boz, bu güzel sese o zaman dönmedikleri için pişmanlıklarını dile getirdiler. Çorumlu sanatçı Beyza İrtük, uzun bir süre sahnede kaldı. 7 yıl önce kendisine dönmeyen jüri üyeleri ise espri konusu oldular. Beyza sonuçta, jüri üyelerinden Hadise’yi tercih etti.

(Selda FINDIK)

Editör: TE Bilisim