Oda Başkanı Özkan Şanal öncülüğünde Samsun TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 2.’si düzenlenen Gıda ve İçecek Fuarı’nı gezen oda üyeleri, yeni ürünleri ve markaları yakından tanıma fırsatı buldular.

Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler tarafından fuar merkezinde sıcak ilgiyle karşılanan Çorum heyeti, fuarda kurulan gıda stantlarının tümünü incelerken, beğendikleri ürün ve markalardan da alışveriş yaptılar. Bu arada Oda Başkanı Özkan Şanal’a ve oda üyelerine firma yetkilerinin yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, Başkan Şanal ise firma yetkililerini Çorum’a davet etti.

Oda Yönetim Kurulu üyeleri Murat Çoban, Orhan Bolat, Adem Özmen ve Ferhat Çelik ile Oda Genel Sekreteri Mesut Artar’ın da hazır bulunduğu fuar gezisi sonunda ise oda üyeleri Ocakbaşı Balık Restaurant’ta balığın her çeşidini tatma imkanı buldu. Daha sonra Samsun’un tarihi ve turistik yerlerini gezen oda üyeleri Çorum’a mutlu bir şekilde döndüler.

Fuarı değerlendiren Çorum Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, fuarların oda üyelerinin ufkunu açtığını belirerek, önümüzdeki yıllarda da fuar ziyaretlerine devam edeceklerinin mesajını verdi. Şanal ayrıca Samsun fuar gezisinin başından sonuna kadar kendileri ile yakından ilgilenen Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler’e ve personellerine ayrı ayrı teşekkür etti. (Haber Merkezi) z ile halkımız, sağlıklı ve konforlu bir ortamda spor ve yürüyüş yapma imkanına kavuştu. Ayrıca hemşehrilerimiz egzersiz alışkanlığı kazandırarak onları spora teşvik etmek için 2017 yılında 5 semt parkımıza yürüyüş yolu ve fitness aleti yerleştirdik. 9 yılda 43 parkımıza fitness aleti ve 27 parkımızda yumuşak zeminli yürüyüş yolu yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim