Her yıl pek çok değerli yazarı ağırlayan Kadıköy Kitap Fuarı, 3-11 Haziran tarihleri arasında Haydarpaşa Garı’nda başladı. Çorumlu yazarlar Cevat Turan ve Yusuf Ziya Leblebici, kitap fuarında düzenledikleri imza gününde okurları ile buluştu.

Cevat Turan, 5. baskısını yapan 'Unutmalar Şehri' adlı romanını, Yusuf Ziya Leblebici de 'Boğun Eğme' adlı şiir kitabını imzalıyor.

Çorumlu yazar Cevat Turan ve Şair-Yazar Yusuf Ziya Leblebici’nin de katıldığı Kadıköy 9. Kitap Şenliği öncesinde bir araya gelen yazar, gazeteciler ve siyasetçiler ‘potgal’ adı verilen dilek şişelerini denize bırakarak, anlamlı bir eyleme imza attılar.

Türkiye Yazarlar Sendikası'nın tutuklu gazeteci ve yazarlar için düzenlediği etkinlikte "özgürlük" talebi dile getirildi.

Etkinliğe Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu ve Barış Yarkadaş başta olmak üzere çok sayıda CHP milletvekili de katıldı.

CEVAT TURAN, PUSLU YAYINCILIK STANDINDA

Fuarın bu seneki yazarları arasında, Mayıs yayında yayınlanan ve kısa sürede 5. baskısını yapan ‘Unutmalar Şehri’ adlı romanın yazarı Cevat Turan ile Kardelen Sanat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Leblebici de yer alıyor.

Saat 16.00’da kitapseverlerle buluşan Cevat Turan, yeni kitabı hakkındaki merak edilenleri de cevaplandırdı.

Puslu Yayıncılık standında okurlarıyla buluşan Turan, hem kitabını imzaladı, hem de kitabı hakkında merak edilen konuları yanıtladı.

Cevat Turan, 30 Mayıs 2017 Salı günü Çorum'da mezun olduğu Mecitözü Lisesi'nde düzenlenen söyleşi ve imza gününde hemşerileriyle buluşmuştu.

YUSUF ZİYA LEBLEBİCİ, DUYGU ASENA SOKAK’TA

Yusuf Ziya Leblebici de imza günü düzenleyen yazarlar arasında yer alıyor.

Uzun süredir İstanbul’da yaşayan Şair-Yazar Yusuf Ziya Leblebici, interaktif ortamda yayınını sürdüren Kardelen Sanat adlı dergiyi yönetiyor. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim