Anitta Otel’de önceki akşam gerçekleştirilen iftara Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı, ÇorumGaz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Müftüoğlu ve ÇorumGaz Genel Müdürü Kasım Kahraman’ın yanı sıra çok sayıda personel katıldı.

Emekli Din Görevlisi Fikrettin Çıplak’ın yaptığı yemek duasının ardından kürsüye gelen Genel Müdür Kasım Kahraman; bu tür iftarların birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu artırdığına vurgu yaparak, yemeğe katılan tüm çalışanlara teşekkür etti.

Son olarak söz alan Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı ise insan hayatına kolaylık sağlayan konfor kazandıran bir sektörde hizmet verdiklerini anımsatarak, “Halkımızın hayatına kalite katarken, ÇorumGaz olarak istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Biz bir aileyiz. Birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece ÇorumGaz’ın daha da iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyorum. ÇorumGaz Ailesi’ne emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim