11-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen gezi hakkında bilgi veren proje koordinatörü Ünal Yüce, “Çorum Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde yetişkinlere yönelik açılan kurslarda görev alan seçimle belirlenen 10 personel Barcelona'da yetişkin eğitimi üzerine kurs aldı. Alınan eğitimler arasında; Androgoji İlkeleri ve Yöntemleri, -Eğitimde Dönüşüm, -Yetişkin Eğitiminde Yenilikçi ve Farklı Öğretim Metodolojileri,-Yetişkinlerde Öğretim Yöntem ve Stratejileri alanlarında alınan eğitimler gelmektedir. Alınan bu eğitimler ile personel yetkinlikleri artmış olup yetişkinlere yönelik düzenlenecek kurslarda personel daha verimli olacaktır” dedi.

Çorum Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Fuat Bal ise söz konusu proje ile kurumlarını yurt dışında tanıtma imkânı bulduklarını belirtti.

Personelin yetişkin eğitimi üzerindeki mesleki bilgi, beceri ve davranış yeterliliklerinin arttığını kaydeden Bal, “Projemiz ülkemizin eğitim alanında gerek alt yapı gerekse kapasite geliştirme ve nitelik artırmaya yönelik yaptığı çalışmaların başarıyla sonuçlanmasına katkı sağlamıştır” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim