Ziyaretlere, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer de katıldı.
Milletvekili Ceylan ve Kurt, ilk olarak LYS Ayakkabı Fabrikası'nı ziyaret ederek hem firma yetkililerinden bilgi aldılar, hem de çalışanlarla sohbet ettiler.
LSY Ayakkabı Fabrikası’nda, Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Müdür M.Emin Doğrucu, Genel Müdür Yardımcısı Yunus Açıkgöz, Üretim Koordinatörü Bilal Çeker ve İdari İşler Müdürü Şenol Aykut hazır bulundu.
Firma yetkilileri, üretilen ayakkabıların tüm ülke çapına dağıtıldığını ifade ederek, fabrikanın tam donanımlı olarak 45 bin metrekare alan üzerinde hizmete başladığını, ilk etapta Hummel, Lotto, Kinetix ve New Balance gibi dünyaca ünlü markalara ayakkabı üretildiğini söyledi.
İlk etapta günlük 8 -10 bin çift ayakkabı ürettiklerinin altını çizen firma yetkilileri, daha sonra ise 30 bin çift ayakkabı kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini aktardılar.
Ceylan ve Kurt, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'nde son sistem makinaların kullanıldığı Alapros Makina'nın tesislerini gezdiler. Nuri Alapala ve oğlu Semih Alapala'nın sahibi olduğu tesis hakkında bilgi alan Ceylan ve Kurt, yetkilileri tebrik ettiler.








(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim